Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2007

Πώς σταματάει η μουσική;

Η μουσική που ακούγεται στο υπόβαθρο παρέχεται μέσω ενός μικρού flash player (εναλλάσσονται διάφοροι τύποι από ποικίλους παρόχους κατά καιρούς...) και ενεργοποιείται αυτόματα (auto-play) κάθε φορά που ανοίγει μια σελίδα του blog. Ενδέχεται να επαναλαμβάνεται ατέρμονα (auto-repeat).

To music player αυτό βρίσκεται στην ενότητα υπό τον τίτλο "οι «δανεικές» φωνές" (δεξιά στήλη, κάπου προς τα κάτω...). Μπορείτε φυσικά να διακόψετε τη μουσική (προκειμένου να δείτε κάποιο βίντεο ας πούμε) κάνοντας κλικ στο εικονικό πλήκτρο pause (II) που θα βρείτε σε κάθε music player.

Σε περίπτωση που θέλετε να σχολιάσετε χωρίς να διακοπεί η μουσική, μπορείτε να ανοίξετε τη σελίδα των σχολίων κάνοντας δεξί κλικ στο σύνδεσμο "σχόλια" ή "Ανάρτηση Σχολίου" ενός post και επιλέγοντας άνοιγμα σε νέο παράθυρο ή tab.

Να επισημάνω ότι έχει προβλεφθεί οι μουσικές που επιλέγονται κατά καιρούς για το υπόβαθρο (background ελληνιστί!) να είναι τέτοιες ώστε (πλην εξαιρετικών περιστάσεων...) να μην παρεμποδίζουν τη συγκέντρωση των αναγνωστών.

Μπορείτε να αναφέρετε σχετικά προβλήματα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου